Vezi continutul
Interesul pentru piaţa internă a cărnii este în creştere, mai ales după ce la 1 ianuarie România a primit acceptul UE privind reluarea livrărilor de carne de porc pe piaţa comunitară. Americanii de la Smithfield – singura firmă care poate exporta preserving food without freezing or canning carne românească în prezent – au planuri ambiţioase pentru continentul european, preserving food without freezing or canning dar şi cel asiatic. Pentru preserving food without freezing or canning alţii, precum fondul de investiţii HKD Industries, piaţa locală este prioritară, mai ales că sunt la prima achiziţie.
După ce aproape șase ani livrările românești de carne și preparate din carne de porc au avut interdicție pe piața UE, anul 2012 a debutat cu vești bune pentru crescătorii români de porci, de la 1 ianuarie fiind permis accesul cărnii autohtone pe piața comunitară. Rămâne de văzut însă câți dintre producătorii importanți de la noi vor avea disponibil pentru extern și mai ales câți dintre ei se ridică la standardele comunitare. Potrivit datelor Autorității Naţionale Sanitare Veterinare preserving food without freezing or canning şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), un număr de 12 solicitanţi au depus documentaţia în vederea includerii în sistemul ce permite României expedierea către alte state membre de carne proaspătă, preserving food without freezing or canning precum și de preparate. Printre acestea s-au numărat firme precum Smithfield Ferme, Marex, Vegetal Trading Brăila, Romsuintest Periș, Carniprod sau Complexul de Porci Brăila. Au primit acceptul de la ANSVSA holdingurile Smithfield Ferme și Marex, acesta din urmă retrăgându-și ulterior cererea.
Conducerea grupului american, cel mai mare producător de carne de porc din lume, se arată mulțumită de decizia Comisiei Europene cu privire la reluarea livrărilor românești de carne pe piața comunitară. Drept urmare, și planurile lor sunt pe măsură, după cum se arată în raportul grupului pentru primele nouă luni ale anului fiscal 2012. Americanii vizează atât piața internă, cât și state din Europa sau chiar din Asia.
Am primit aprobarea preserving food without freezing or canning să exportăm produse din carne de porc din România în alte state ale Uniunii Europene. În consecință, ne așteptăm și la îmbunătățirea rezultatelor operațiunilor pe segmentul cărnii în România pentru actualul an fiscal (se încheie în aprilie, n.r.), dar și pentru preserving food without freezing or canning anul fiscal 2013 , se arată în raportul grupului american.
În preserving food without freezing or canning primele trei trimestre ale anului fiscal 2012, vân zările grupului în România au atins 147,2 milioane de dolari, în timp ce profitul operațional a fost de 2,7 milioane de dolari. Compania a primit subvențiile de la stat în valoare de 3,9 milioane de dolari.
Dacă Smithfield este interesat de exporturi, preserving food without freezing or canning există și companii precum Integra (furnizor de carne proaspătă şi semiprocesată pentru retail și de materie primă pentru producătorii de mezeluri) pentru care piața internă este prioritară. Sau cel puțin așa afirmă reprezentanții noului preserving food without freezing or canning proprietar al firmei fondul european de investiții HKD Industries. Preluarea Integra este prima achiziţie a fondului în România, pentru care principalele domenii de interes sunt industria alimentară şi agricultura. În ceea ce privește valoarea tranzacției, aceasta este estimată la circa zece milioane de euro, valoare care include infuzia de capital adusă de noii acţionari, acoperirea datoriile societăţii, investiţiile pentru modernizarea unităţii, dar şi banii primiţi preserving food without freezing or canning de foştii proprietari. preserving food without freezing or canning
Înființată în 1991, Integra este unul dintre principalii furnizori locali de carne proaspătă şi semiprocesată de porc, vită şi oaie din România. Materia primă provine în mare parte de pe piaţa internă 70% din necesar, restul reprezentând importuri din ţări precum Belgia, Olanda sau Germania. Firma are o fabrică la Chitila, preserving food without freezing or canning unde compania preserving food without freezing or canning dispune de o capacitate preserving food without freezing or canning de producţie totală de 1.500 de tone pe lună. În 2010, Integra a avut o cifră de afaceri de 24 milioane de euro.
buna, am 22 ani, si sunt din Rep. Moldova si vreau sa incep o afacere cu cresterea si comercializarea porcinelor, adica vreau sa-mi deschid o mica ferma (cu idee de extindere). preserving food without freezing or canning Ma intereseaza si astept sfaturi CUM SA INCEP ?
Articole recente EXCLUSIV: Achim Irimescu a fost demis din funcţia de secretar de stat PNDR 2014-2020, obiective şi starea de fapt La Oltina se predă ştafeta unei afaceri de succes Evoluţia unei afaceri de familie Evoluţii pe piaţa mondială agroalimentară (1 din 2014) UE deschide piaţa pentru carnea de porc din România Fermierii, nevoiţi să tragă cu tunul după păsări Graurii, preserving food without freezing or canning noi dăunători ai agriculturii Utilaje mici pentru exploataţiile de familie Noul tractor CLAAS ARION 500/600 CMATIC Tehnodiesel. O opţiune europeană pentru fermierul român Precizie de ceas elveţian cu Semănătoarea BECKER Mere din România în supermarketuri din Olanda Marcel, un brand românesc preserving food without freezing or canning care bucură şi mesele străinilor Milişăuţi, capitala verzei în România
Comentarii preserving food without freezing or canning recente Judetul preserving food without freezing or canning Alba, raiul lavandei | Agrostandard în Ioan Iakob, fermierul care a transformat judeţul Alba în raiul lavandei gabi în Renaşterea unui brand, Tractorul preserving food without freezing or canning U650 Braşov cracana rodica în De
Interesul pentru piaţa internă a cărnii este în creştere, mai ales după ce la 1 ianuarie România a primit acceptul UE privind reluarea livrărilor de carne de porc pe piaţa comunitară. Americanii de la Smithfield – singura firmă care poate exporta preserving food without freezing or canning carne românească în prezent – au planuri ambiţioase pentru continentul european, preserving food without freezing or canning dar şi cel asiatic. Pentru preserving food without freezing or canning alţii, precum fondul de investiţii HKD Industries, piaţa locală este prioritară, mai ales că sunt la prima achiziţie.
După ce aproape șase ani livrările românești de carne și preparate din carne de porc au avut interdicție pe piața UE, anul 2012 a debutat cu vești bune pentru crescătorii români de porci, de la 1 ianuarie fiind permis accesul cărnii autohtone pe piața comunitară. Rămâne de văzut însă câți dintre producătorii importanți de la noi vor avea disponibil pentru extern și mai ales câți dintre ei se ridică la standardele comunitare. Potrivit datelor Autorității Naţionale Sanitare Veterinare preserving food without freezing or canning şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), un număr de 12 solicitanţi au depus documentaţia în vederea includerii în sistemul ce permite României expedierea către alte state membre de carne proaspătă, preserving food without freezing or canning precum și de preparate. Printre acestea s-au numărat firme precum Smithfield Ferme, Marex, Vegetal Trading Brăila, Romsuintest Periș, Carniprod sau Complexul de Porci Brăila. Au primit acceptul de la ANSVSA holdingurile Smithfield Ferme și Marex, acesta din urmă retrăgându-și ulterior cererea.
Conducerea grupului american, cel mai mare producător de carne de porc din lume, se arată mulțumită de decizia Comisiei Europene cu privire la reluarea livrărilor românești de carne pe piața comunitară. Drept urmare, și planurile lor sunt pe măsură, după cum se arată în raportul grupului pentru primele nouă luni ale anului fiscal 2012. Americanii vizează atât piața internă, cât și state din Europa sau chiar din Asia.
Am primit aprobarea preserving food without freezing or canning să exportăm produse din carne de porc din România în alte state ale Uniunii Europene. În consecință, ne așteptăm și la îmbunătățirea rezultatelor operațiunilor pe segmentul cărnii în România pentru actualul an fiscal (se încheie în aprilie, n.r.), dar și pentru preserving food without freezing or canning anul fiscal 2013 , se arată în raportul grupului american.
În preserving food without freezing or canning primele trei trimestre ale anului fiscal 2012, vân zările grupului în România au atins 147,2 milioane de dolari, în timp ce profitul operațional a fost de 2,7 milioane de dolari. Compania a primit subvențiile de la stat în valoare de 3,9 milioane de dolari.
Dacă Smithfield este interesat de exporturi, preserving food without freezing or canning există și companii precum Integra (furnizor de carne proaspătă şi semiprocesată pentru retail și de materie primă pentru producătorii de mezeluri) pentru care piața internă este prioritară. Sau cel puțin așa afirmă reprezentanții noului preserving food without freezing or canning proprietar al firmei fondul european de investiții HKD Industries. Preluarea Integra este prima achiziţie a fondului în România, pentru care principalele domenii de interes sunt industria alimentară şi agricultura. În ceea ce privește valoarea tranzacției, aceasta este estimată la circa zece milioane de euro, valoare care include infuzia de capital adusă de noii acţionari, acoperirea datoriile societăţii, investiţiile pentru modernizarea unităţii, dar şi banii primiţi preserving food without freezing or canning de foştii proprietari. preserving food without freezing or canning
Înființată în 1991, Integra este unul dintre principalii furnizori locali de carne proaspătă şi semiprocesată de porc, vită şi oaie din România. Materia primă provine în mare parte de pe piaţa internă 70% din necesar, restul reprezentând importuri din ţări precum Belgia, Olanda sau Germania. Firma are o fabrică la Chitila, preserving food without freezing or canning unde compania preserving food without freezing or canning dispune de o capacitate preserving food without freezing or canning de producţie totală de 1.500 de tone pe lună. În 2010, Integra a avut o cifră de afaceri de 24 milioane de euro.
buna, am 22 ani, si sunt din Rep. Moldova si vreau sa incep o afacere cu cresterea si comercializarea porcinelor, adica vreau sa-mi deschid o mica ferma (cu idee de extindere). preserving food without freezing or canning Ma intereseaza si astept sfaturi CUM SA INCEP ?
Articole recente EXCLUSIV: Achim Irimescu a fost demis din funcţia de secretar de stat PNDR 2014-2020, obiective şi starea de fapt La Oltina se predă ştafeta unei afaceri de succes Evoluţia unei afaceri de familie Evoluţii pe piaţa mondială agroalimentară (1 din 2014) UE deschide piaţa pentru carnea de porc din România Fermierii, nevoiţi să tragă cu tunul după păsări Graurii, preserving food without freezing or canning noi dăunători ai agriculturii Utilaje mici pentru exploataţiile de familie Noul tractor CLAAS ARION 500/600 CMATIC Tehnodiesel. O opţiune europeană pentru fermierul român Precizie de ceas elveţian cu Semănătoarea BECKER Mere din România în supermarketuri din Olanda Marcel, un brand românesc preserving food without freezing or canning care bucură şi mesele străinilor Milişăuţi, capitala verzei în România
Comentarii preserving food without freezing or canning recente Judetul preserving food without freezing or canning Alba, raiul lavandei | Agrostandard în Ioan Iakob, fermierul care a transformat judeţul Alba în raiul lavandei gabi în Renaşterea unui brand, Tractorul preserving food without freezing or canning U650 Braşov cracana rodica în De
No comments:
Post a Comment