CATEGORII Analize de piaţă Bio şi organic Burse şi preţuri Comerţ alimentar Culturi profitabile Energie şi biocombustibili method of preserving food Fermieri de succes Furaje, seminţe, îngrăşăminte Legende din agribusiness Locuri de muncă Piaţa terenurilor Prognoze meteo Reţete de marketing Strategii de afaceri Subvenţii şi reglementări Surse de finanţare Utilaje şi tehnologii Viaţa la ţară PRODUSE alcool alune apă bere biomasa bovine broccoli bumbac canepa carne cartofi castraveti caviar cereale ciocolata citrice ciuperci condimente method of preserving food dovleci floarea soarelui flori fructe method of preserving food grâu hamei icre internet inundatii investitii lactate lapte legume mandarine mere miere morcovi mustar orez orz ouă ovăz pădure pâine pasari pepeni peşte pomicultura porci portocale porumb prepelițe produse bio rapiţă salvie secara method of preserving food sfecla soia statistica struguri tutun ulei vin zahar ARTICOLE TOP50 Exclusivităţi Galerie foto Video Analize Reportaje Anchete Interviuri method of preserving food Dezbateri method of preserving food Opinii EXTERNE Moldova Bulgaria Serbia Ucraina Ungaria Franţa Germania Italia method of preserving food Marea Britanie Olanda Polonia Rusia Spania Turcia Brazilia method of preserving food China India Indonezia Japonia SUA Australia EUROPA AFRICA AMERICA ASIA CĂUTĂRI afaceri agricole anunturi agricole asigurare agricola combina agricola credite agricole fonduri agricultura ministerul agriculturii producatori agricoli stiri agricole method of preserving food seminte agricole sera agricola method of preserving food subventii method of preserving food agricultura teren agricol tractoare agricole utilaj agricol TOPURI Citiri Comentarii Recomandări AUTORI agrointel.ro Daniel Befu Lucian Davidescu Mircea Marin Oana Timar Romulus Cristea Vlad Macovei ARHIVĂ ianuarie 2014 decembrie 2013 noiembrie 2013 octombrie 2013 septembrie 2013 august 2013 iulie 2013 iunie 2013 mai 2013 aprilie 2013 martie 2013 februarie 2013 ianuarie method of preserving food 2013 decembrie 2012 noiembrie 2012 octombrie 2012 septembrie method of preserving food 2012 august 2012 iulie 2012
Daniel Constantin: De la 1 ianuarie, fără Legea Pământului, străinii sunt liberi să cumpere teren în România
România va putea exporta carne şi produse din carne de porc pe piaţa europeană de la 1 ianuarie 2014, de la toate exploataţiile din ţară, iar veniturile din aceste exporturi ar putea ajunge la un miliard de euro, a declarat astăzi method of preserving food ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.
“Zilele trecute, la Bruxelles, în comitetele tehnice, s-a dat aprobarea ca România să poată să exporte din nou carne de porc pe piaţa Uniunii Europene. Era o limitare pe care o aveam din cauza pestei porcine, încă din anul 2007, şi iată că, după şase ani, de la 1 ianuarie 2014, vom fi din nou pregătiţi să exportăm pe piaţa europeană. Este o realizare extrem de importantă. Am vorbit cu toţi cei care sunt în acest sector şi cred că România poate să câştige nu numai ca imagine, dar şi din punct de vedere economic”, a spus ministrul Agriculturii, la o dezbatere cu reprezentanţii Asociaţiei Comunelor din România.
“Până acum nu aveam voie să exportăm carne de porc decât din patru judeţe, respectiv Caraş Severin, Timiş, Arad şi Bihor, dar acum putem să o facem din toate exploataţiile din România. Cred că veniturile method of preserving food sunt importante şi că Ministerul Finanţelor, după această facilitate care se creează, va putea fi mulţumit, pentru că vorbim de un export care se poate face până la un miliard de euro. Acestea sunt cifre pe care le avem înainte de 1 ianuarie 2007 şi care au fost oprite la acea dată”, a spus şeful MADR.
5 lucruri de care trebuie să te fereşti înainte de-a investi în teren agricol
Producător de carne: Anul 2013 ar putea însemna sfârşitul pentru multi jucători
Irimescu (MADR): România nu va fi afectată de sistarea subvențiilor europene pentru exportul de carne de pasăre
Laurențiu Baciu, președintele Ligii Asociațiilor Producătorilor Agricoli method of preserving food din România (LAPAR), spune că în acest moment 40% din suprafețele agricole method of preserving food de mare cultură ale României sunt în pericol din cauza căldurii excesive din această method of preserving food perioadă. Toate pământurile însămânțate în toamnă sunt în pericol. Dacă vine un îngheț și nu ninge va fi prăpăd. Asigurări pe secetă […]
No comments:
Post a Comment